26-07-12

donderdag 26 juli 2012

 

Dit is de minst leuke dag !!!!! we zullen moeten afscheid nemen van onze kindjes en onze school.

 

Om 5uur lig ik al te draaien in mijn bed en besluit dan maar om op te staan en buiten te genieten van deze laatste dag (voor deze periode). 

 

8uur zit iedereen aan tafel om te ontbijten.  Wat ons dit jaar op valt is dat we alle dagen vers (mals) brood vinden in vergelijking met andere jaren.  Je kan het vergelijken met dat toasten brood van in België maar dan met veel meer suiker waardoor het droger smaakt.

 

Om 9 uur staan we reeds op school om de lokalen te voorzien van tijdelijke verlichting.  Omdat het mooi afwerken van de lokalen nog een extra 5 dagen werk in beslag zou nemen leggen we daarom losse draden met enkele lampen en een schakelaar.  Het nette werk laten we aan onze Oegandese elektricien over.  In het nieuwe gebouw helpen enkele P7 studenten die ooit “engineer”  willen worden.  De hal die ooit zal dienen als eetzaal of conferentiehal is momenteel omgetoverd tot leslokaal, dus plaatsen we hier 6 lampen.

 

Samen met de elektricien en Bro Herman overlopen we de school,  om te zien hoeveel zonnepanelen units we nog nodig hebben. 

 

Nieuwe groot gebouw nog 4 units   (er staan er reeds 2 van de 6 units die we nodig hebben)

 

Het administratief gebouw nog 2 units (er staat er reeds 1 van 3 units)

 

De lerarenwoningen minimaal 4 units

 

Laat ons hopen dat we binnen 2 jaar de laatste panelen kunnen plaatsen tijdens ons werkbezoek aan de school.  

 

Om 15uur30, na ons middageten en het maken van onze bagage brengen we een laatste bezoekje aan onze school om onze laatste kleding, die we zelf niet meer terug meenemen naar België, af te zetten en pijnlijk afscheid te nemen van onze school.    We gaan nog op de foto met onze werkmannen van de bouwwerf en ik geef iedereen ook nog één van m’n t-shirts.

 

De laatste foto’s schieten en dan naar ons huisje om ons te wassen onder een fantastische lekkere KOUDE douche die hier wel aangenaam is (ik spreek voor mezelf)

 

Om 19uur nog een goeie dagje zeggen aan Carol en dan ons Belleke en eirol om vroeg onder de wol te gaan zodat we fris en monter onze lange trip kunnen ondernemen morgen naar de Murchinson falls.

 

Tot zover deze avond

 

Slaap zacht

 

De commentaren zijn gesloten.